Naaien Enzoveel Boutique-Erica
Avondjurk/bruidsjurk met kleine sleep

 

De mooiste dag van je leven vraagt om speciale kleding en die laat je maken bij Boutique-Erica

Boutique-Erica, dat gevestigd is in Gorinchem, maakt maatkleding (zowel bruid- als avondmode) toegankelijker voor een groter publiek door prijzen te hanteren die lager liggen dan de betere bruid- en avondconfectiekleding.

Ons credo: de weg naar jouw perfectie. Wat zoveel betekent als aandacht hebben voor de persoonlijkheid en oog hebben voor detail. Elk ontwerp is immers uniek en gemaakt op maat en persoonlijkheid van de klant. Hierbij wordt rekening gehouden met de stijl, ideeën en lichaamsbouw van de klant. Het zal dan ook een uniek ontwerp worden dat perfect bij de klant past.

Onze manier van werken staat helemaal los van de mode: voor Boutique-Erica gaat het in de eerste plaats om "wat past
het beste bij de persoonlijkheid van de klant".

Na het creatief proces van het bepalen van een uniek ontwerp, adviseert Boutique-Erica (en dit steeds in samenspraak met de klant) de vele uitgebreide mogelijkheden. Wij zoeken samen met de klant naar welke kleuren en stoffen de klant het best zullen presenteren. Bij een akkoord worden nauwgezet de maten van elke klant opgenomen om zo het patroon en pasmodel te vervaardigen. Wij beschikken over een grote variatie aan patronen waaruit een keuze gemaakt kan worden.


 

Bezoekers
tot ziens
Boutique-Erica copy right reserved 01-8-2010 | boutique-erica@telfort.nl